Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Wilt u weer stralen zoals voordien?

Clinica d’Oro is uw specialist in zowel plastische als esthetische ingrepen. Laat bijvoorbeeld uw gelaat opnieuw schitteren, dankzij onze Facelift in Turnhout, gecombineerd met eventuele andere behandelingen. Tezamen met u zorgen we voor een passende oplossing voor een boost van uw zelfvertrouwen!

Plastisch

Dr. Jan Vermeylen weet dat uw lichaam van groot belang is, ongeacht of u een man of een vrouw bent. Uw lichaam verdient dan ook alle nodige zorgen en dat is precies waar Clinica d’Oro naar streeft. Daarom hebben we tal van behandelingen voor u in petto, wat ons tot de allerbesten maakt op het gebied van plastische chirurgie in Turnhout en omstreken!

Esthetisch

Lichaamscorrecties, zoals een wenkbrauwlift of een halscorrectie om de ouderdom tegen te gaan, zijn lang geen taboe meer. Waarom niet? Omdat ze als doel hebben uw zelfvertrouwen weer omhoog te krikken. Dr. Vermeylen in Clinica d’Oro is uw expert in esthetische chirurgie in Turnhout en ver daarbuiten, klaar om u opnieuw te doen stralen als daarvoor.

Facelift

Ons aangezicht verliest na verloop van tijd haar stralende vorm. Zonnestralen, stressfactoren, ouderdom en ga zo maar verder: onze huid gaat helaas verslappen, waardoor ons gelaat een ander gezicht van zich laat zien: rimpels, wallen, ingezakte wangen en nog veel meer. Wilt u dit tegengaan? Ga dan voor een facelift in Turnhout! Dr. Jan Vermeylen is gespecialiseerd in face lift , halslift en ooglidcorrecties.
Specialiteiten

Laat uw aangezicht weer stralen met onze MACS-U-facelift van Dr. Vermeylen

Ja, ons aangezicht blijft helaas niet wondermooi na al die jaren. Het verliest haar jonge looks en wordt overmeestert door allerlei factoren. Al die uren in de zon eisen haar tol, de dagen van stress ook. Maar andere elementen als roken, zwaartekracht en ouderdom hebben hun zegje in de schoonheid van ons aangezicht. Nu kan u dit laatste zeker niet tegengaan, maar Clinica d’Oro kan u wel helpen om de klok enkele jaren terug te draaien. Hoe? Dankzij onze MACS-facelift in Turnhout!

De gewone facelift zal u ongetwijfeld al kennen. Deze gaat gepaard met een lang litteken en een onnatuurlijke uitstraling. Wij gebruiken een grote verbetering van deze klassieke facelift, namelijk door middel van een Minimal Access Cranial Suspension lift of kortweg een MACS-lift. Hierbij zal slechts een klein litteken worden gebruikt om zowel de wangen, de hals als de kaaklijn te corrigeren.Daardoor is ook de herstelperiode veel korter. De meeste patienten kunnen binnen 1 week hun normale aktiviteiten terug hervatten. Sporten mag terug na een 3 tal weken.

Recent heeft Dr. Jan Vermeylen de U-lift ontwikkeld. Deze techniek is er specifiek op gericht om zowel de hals als het onderste deel van het aangezicht te liften. De techniek kan worden toegepast in combinatie met de MACS lift en wordt dan de MACS-U- lift genoemd.

Deze facelift gebeurt verder ook onder plaatselijke verdoving, waarbij u kan rekenen op de verzorging en geruststelling van onze professionele medewerkers. Bij ons is er geen plaats voor zorgen en stress, maar enkel en alleen voor uw welzijn en welbehagen. Indien u wenst kan de ingreep ook doorgaan onder volledige narcose. Het uiteindelijke resultaat? Een beduidend jonger aangezicht, zonder vreemde trekken. Een natuurlijke look , waardoor uw zelfvertrouwen ongetwijfeld de boost zal krijgen waarnaar u op zoek was! Het definitieve resultaat zal u na enkele maanden hebben.

Soms is echter een lifting nog niet aangewezen en kan er al een duidelijke verbetering worden bekomen met minder invasieve technieken zoals LASER behandelingen of zoals met FACE en BODY Tite technieken.
Klik op LASER of op FACE en BODY Tite voor bijkomende informatie.
Momenteel is Dr.Jan Vermeylen bezig met het gebruik van stamcellen om alzo de rimpels en porien te verminderen. De Laser and Ultrasound assisted Stemcell Therapie geeft tot op heden reeds uitzonderlijke mooie resultaten en geeft een belangrijke huidverjonging. Voor meer info kunt u terecht op clinicadoro2411@gmail.com.

Geniet van een gratis laser behandeling na uw facelift in Turnhout

Een herstelde gelaatscontour is één ding. Uw aangezicht ziet er opnieuw jonger uit, uzelf voelt zicht beter in uw vel. Om de huidstructuur op te frissen, bieden we u namelijk vier weken na uw facelift een gratis laserbehandeling aan.

Indien u nog andere correcties wenst aan uw gelaat, is dit eveneens mogelijk tijdens de MACS-facelift. Zo kan u ervoor opteren een correctie te laten doen aan de onderste en/of bovenste oogleden of kan u een wenkbrauwlift overwegen. Ook een halscorrectie kan tegelijkertijd worden uitgevoerd, en ook een Botox-behandeling is na uw facelift mogelijk. Deze mogelijkheden worden uitgebreid besproken tijdens de eerste raadpleging, zodat zowel de chirurg zicht perfect op de ingreep kan voorbereiden en zodat u precies weet waaraan u zich kan verwachten.

Had u graag meer informatie gewenst over onze mogelijke behandelingen, onze werking of onze prijzen? Dan kunt u ons te allen tijde bereiken. U kunt ons steeds contacteren via het telefoonnummer +32 14416689 of via het e-mailadres clinicadoro2411@gmail.com. Onze medewerkers maken graag een afspraak om u zo spoedig mogelijk persoonlijk te mogen ontmoeten. Clinica d’Oro, uw expert in plastische en esthetische chirurgie in Turnhout, hoopt u weldra te mogen ontvangen!

Ontvang 5 gratis tips ter voorkoming van oogwallen :© 2014-2018 Clinica d´Oro
Links |
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Clinica d´Oro
Vogelzang 3 bus 11
2300 Turnhout
Tel.: +32 14416689
Contacteer ons